HVAD ER JEG FOR EN?Telefonen lige ved hånden, kameraet klar til hurtigt at skyde et par fede situationsfotos, tanker på om nogen kan have glæde af at se det der foregår nu, ideer der bobler i hovedet, overvejelser om hvordan ting nemmest og bedst realiseres... cirka sådan én er jeg. 

UDDANNELSE

Yes, yes... Jeg har siddet på skolebænken, hvor jeg fik grundlæggende viden om salg, markedsføring - og det der erhvervsøkonomi, som jo hænger uløseligt sammen med, om man opnår succes med ens virksomhed.

Akademiøkonom i export og markedsføring

Her blev begreberne koblet på det jeg brænder for. Hvorfor tænker forbrugere som de gør, og hvordan når man ud til dem. 

Salgets psykologi

Se, det her var interessant. Effektiv personlig salgsudvikling, hvor man virkelig får "pudset formen af". 

Salgstræning på tysk...

Tja, hvorfor ikke træne salgsteknikker og lære om markedsføringsteknik på tysk? Jeg nappede 40 timers intensiv ene-undervisning i Regensburg og pudsede i den grad formen af!

MBA Level workshop in negotiation

Et fedt 2-dages boost i forhandlingsteknik på MBA niveau. 

HD 1. del 

Erhvervsret, Erhvervsøkonomi og IT/Økonomi. Nogle lidt laaange timer, men det gav et solidt afsæt til forståelse af hvad man som firma bør huske at have styr på.

Salgstræning på fransk

Skal jeg lære fransk eller læse salg og markedsføring...? Jeg valgte begge dele og brugte 3 intensive uger på en fantastisk sprogskole i Bordeaux.

HHX og kontoruddannelse

Det grundlæggende - virksomhedsøkonomi, salg, markedsføring osv. - trænede jeg først på HH i Holstebro og dernæst med at uddanne mig som kontorassistent. 

Siden jeg var helt ung, har jeg været facineret af det at sælge og markedsføre alt muligt og umuligt. Faktisk startede det med hjemmestøbte gips-engle, der fik en omgang guldspray inden de blev solgt til mine forældres kollegaer. Gule pap-kyllinger syet på snor fik de kære forældre også med på arbejde. 

Senere, da jeg gik på Handelsskolen, købte jeg en palle småkager hjem og bad mine medstuderende om at sælge, så vi kunne komme på studietur. Puuuh... der er mange brunkager på sådan en Euro palle. 

Siden har det været mere seriøst og er blevet til salg og markedsføring af alt fra højttalere, saftevand, entreprenøropgaver, koncertbilletter, stearinlys og tja... hjælp til mindre virksomheder, der har brug for en smule assistance og et kærligt skub i den rigtige retning rent markedsføringsmæssigt. 

JOBS

Kontorassistent, Area Manager Eastern Europe, Export Area Manager - fine titler, til jeg hoppede af karriere-vognen og blev selvstændig (hvilket jeg aldrig har fortrudt!)

2006 - 

1998 - 2006

1994-1998

SELVSTÆNDIG

Et lysstøberi, import af råvarer til lysstøberier, freelance som selv bestemmer over tid, sted og opgaver.

...nå ja, og så er der en hær af søde børn der har boet hos mig i akutpleje, men det er en helt anden sag.

EXPORT AREA MANAGER, PEBAS A/S

Uddrag fra udtalelse:

"engageret og faglig dygtig"

"arbejder hurtigt og sikkert, og besidder et stort overblik"

"ærlig og aldrig bleg for at sige sin mening. Det giver ikke kun en god medarbejder og kollega, men også en god sparringspartner i det daglige!"

"det var derfor en trist dag, da Anna-Mette sagde op"

AREA MANAGER, VIFA-SPEAK A/S

Uddrag fra udtalelse:

"udadvendt, dynamisk og effektiv person, der forstår at planlægge sit arbejde, følge op på tingene og som via sin personlighed er med til at skabe et rigtig godt arbejdsklima!