PROJEKTER


Jeg har siden 2006 lavet alt fra hjemmesider, flyers, prislister, brochurer, plakater og opdateret hjemmesider/facebook sider. Her kan du se noget af det nyeste: 

Toy2

Den vildeste iværksætter har udviklet en lille klods, som kan fusionere DUPLO®️ og BRIO®️, så man kan bygge de fedeste togbaner. 

Jeg har fornøjelsen af at passe SoMe for firmaet - og sikke en rejse der er i gang! 

Lone Bødkerholm

Søde Lone hjælper kvinder i overgangsalderen med vægttab og giver masser af genveje til et nemmere liv uden hedeture og bedre nattesøvn.


Jeg er så heldig, at jeg skriver en del af Lones Mailchimp nyhedsbreve, og arbejder med billeder og tekst generelt. 

MR GRUPPEN

Nedrivning og miljøsanering er MR Gruppens speciale. MR Gruppen har ønsket at komme på de sociale medier, og jeg opdaterer løbende Facebook for de gæve jyder.

Dagmar Bio

Den dejligste lille biograf anno 1954. Her har jeg ansvar for opbygning af hjemmeside, facebook side, fungerer som eventmaker, booker og mange andre skønne ting. Alt sammen hører med til tjansen i Dagmar-bio.dk - det sted skal du altså besøge en dag!

Sdr. Felding Gymnastik- & Idrætsforening


En rasende hyggeligt forening med en masse aktiviteter. Alle sportsgrene "samles" på den hjemmeside og facebook-side, som jeg administrer for klubben.

Herning Svømmeklub


Herning Svømmeklub har omkring 1500 medlemmer og af gode grunde mange forskellig-artede opgaver. Min tjans i klubben er, at give facebook siden et kærligt eftersyn og sørge for at opdatere med nyheder. 

Krudtkongen Løgstør & Løgstør Festudlejning


Hos Krudtkongen Løgstør og Løgstør Festudlejning laver jeg 

ad-hoc SoMe opgaver. Festligt er det altid!

Entreprenørfirmaet JPK


For Entreprenørfirmaet JPK laver jeg hjemmeside, facebook side, lønninger, bogføring, betaler regninger og andre ting som ejeren ikke selv ved hvordan man gør, eller ikke har tid til. Jeg kysser endda på chefen - jeg er nemlig gift med ham.