PROJEKTER


Jeg har siden 2006 lavet alt fra hjemmesider, flyers, prislister, brochurer, plakater og opdateret hjemmesider/facebook sider. Her kan du se noget af det nyeste: 

Dagmar Bio

Den dejligste lille biograf anno 1954. Her har jeg ansvar for opbygning af hjemmeside, facebook side, fungerer som eventmaker, booker og mange andre skønne ting. Alt sammen hører med til tjansen i Dagmar-bio.dk - det sted skal du altså besøge en dag!

Entreprenørfirmaet JPK


For Entreprenørfirmaet JPK laver jeg hjemmeside, facebook side, lønninger, bogføring, betaler regninger og andre ting som ejeren ikke selv ved hvordan man gør, eller ikke har tid til. Jeg kysser endda på chefen - jeg er nemlig gift med ham. 

Paraffin.dk


Hos paraffin.dk fikser jeg det hele - lige fra bestilling/import af varer, salg, markedsføring osv. Jeg er nemlig indehaver af den lille niche-virksomhed, som importerer og sælger råvarer til lysstøberier. 

Herning Svømmeklub


Herning Svømmeklub har omkring 1500 medlemmer og af gode grunde mange forskellig-artede opgaver. Min tjans i klubben er, at give facebook siden et kærligt eftersyn og sørge for at opdatere med nyheder. 

Sdr. Felding Gymnastik- & Idrætsforening


En rasende hyggeligt forening med en masse aktiviteter. Alle sportsgrene "samles" på den hjemmeside og facebook-side, som jeg administrer for klubben.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes